ZA ZDRAVE SKLEPE, KOSTI IN DOBRO POČUTJE

Dobro počutje in zadovoljstvo vašega psa je odvisno od zmožnosti za zdravo gibanje in zdravja sklepov. Veliko psov starejših od 5 let ima artritis in zaradi bolečih sklepov postanejo manj aktivni, se težje usedajo ali stojijo, ležijo in več spijo, lahko šepajo.

Condrovet® FORCE HA za pse pomaga k zdravi gibljivosti sklepov, zmanjševanju bolečine, pomaga ščititi in zmanjševati obrabo sklepov, posledično uravnava zdravo telesno težo živali. Prilagojen je tako za starejše pse, kot velike pasme psov v fazi rasti in pse z intenzivnim treningom.

Ali vaš pes še uživa v aktivnem življenju?

Artritis kolka, kolena, komolca ali drugega sklepa povzroča bolečine, oteklost sklepa in razpad sicer gladkega sklepnega hrustanca.

BOLEČINE V SKLEPIH SO POGOSTO SPREGLEDANE, KER SO ZNAKI LAHKO PRECEJ NEIZRAŽENI IN POČASI NAPREDUJEJO, KO SE ŽIVAL STARA.

Priporočeno dajanje:

  • Pri psih z osteoartritisom in degenerativnimi spremembami sklepnega hrustanca, ki so lahko povezane s starostjo, debelostjo ali povečano telesno aktivnostjo.
  • Pri psih s težavami s kolki (displazija), da se zmanjša možnost nastanka osteoartritisa. V teh primerih je potreben tudi nasvet veterinarja o možnosti kirurške korekcije.
  • Po operaciji sklepov ali travmatičnih stanjih na gibalih, za hitrejše okrevanje.

Psom s težavami s sklepi lahko pomagamo z zdravili in dieto, ki podpira delovanje sklepov in ohranja zdravo telesno težo. Sestavine v prehranskem dopolnilu Condrovet ohranjajo elastičnost in gibljivost sklepov, kar zmanjša obrabo.

Condrovet® FORCE HA je enostaven za uporabo zaradi prijetnega okusa. Dajemo ga lahko pred, med ali po obroku, ali pa skupaj s hrano. Tablete so oblikovane tako, da se lahko prelomijo na pol, za lažje požiranje in za manjše živali.

Posebna sestava Condrovet® FORCE HA omogoča “carryover efekt”: zagotavlja dobro počutje živali več kot 3 mesece po štiridesetdnevnem jemanju okusnih tablet. V kroničnih primerih se lahko, odvisno od kliničnih znakov, uporabi t.i. vzdrževalni režim, to je zmanjševanje odmerka vsakih 15 dni do odmerka, ki še zagotavlja udobje živali.

<5 kg … 1/2 tablete
5-10 kg …
1 tableta
10-20 kg … 2 tableti
20-40kg … 3 tablete
>40 kg … 4 tablete
40 dni 2-3x letno

Ker je Condrovet® FORCE HA naravna sestavina organizma je varen za uporabo in se lahko za razliko od drugih terapij, daje v daljšem časovnem obdobju brez škodljivih učinkov na organizem.

Glukozamin HCL (99% čistost) – 450 mg, Hondroitin sulfat (100% čistost) CSBIOACTIVE – 330 mg, Hyal-Joint DS™ (hialuronska kislina) – 18 mg, magnezijev stearat, izvirni tip II kolagen 4 mg.

Dodatki: Vitamin E (D, L-tokoferol acetat 50%) 20 mg.

Izdelek vas čaka pri vašem veterinarju