PYOclean® Spray

Čiščenje in nega kože psov in mačk

Koža naravno privlači številne mikroorganizme, vključno z bakterijami in mikroskopskimi glivami, ki so znane kot kožna flora. Ta flora se normalno sama regulira, vendar se lahko pri nekaterih oslabljenih živalih (pri alergijah ali okužbah s paraziti, ipd.) mikroorganizmi nenormalno razširijo, kar povzroča kožne okužbe in razdraženost (kot so pioderma, dermatitis).

PYOclean® Spray z naravnimi zdravilnimi učinkovinami in antimikrobnimi lastnostmi, kožo z infekcijo očisti in neguje. Prav tako pomaga obnoviti naravno ravnovesje kože, jo pomirja in hkrati spodbuja naravno obrambo. PYOclean® Spray krepi kožno bariero, kar ima za posledico boljšo hidracijo in močnejšo kožo.

PYOclean® Spray je izredno praktičen za uporabo na manjših predelih takoj, ko se pojavijo prvi znaki (pordelost, mehurčki, kraste, ipd.).

Za nadaljnje nasvete se posvetujte s svojim veterinarjem.

Navodila za uporabo

Pred uporabo pretresite. Pršite neposredno na prizadeto področje kože.

PYOclean® Spray nanesite dvakrat na dan 2 do 3 tedne. Pogostost in trajanje uporabe lahko veterinar prilagodi glede na stanje vaše živali.

Za živali, ki ne marajo sprejanja uporabite blazinice ali bombažno vato, ki jo predhodno namočite in prizadeto mesto obrišete.

Sestava

Zdravljenje kožne okužbe je dolgotrajno in zahteva potrpežljivost, ki pogosto vključuje uporabo antibiotikov. PYOclean® Spray je koristna dodatna oskrba, ki lahko pomaga zmanjšati uporabo antibiotikov.

PYOclean® Spray vsebuje eterična olja sivke in manuke z antimikrobnimi in pomirjajočimi učinki. Sprej je obogaten z esencialnimi maščobnimi kislinami, pridobljenimi iz rastlin z vlažilnimi lastnostmi. Druge naravne učinkovine pomagajo ohraniti ravnovesje kožne flore in okrepiti naravno obrambo.

Nasveti

PYOclean® Spray je idealna rešitev za okužbe na bradi, gobčku, smrčku, ušesih, pod pazduho ipd.

Zaščitite oči živali, če sprej nanašate na obraz in glavo.