PYOclean® Oto

Za čiščenje ušes

PYOclean® Oto je posebej razvit za čiščenje zunanjega ušesnega kanala, zlasti pri živalih, ki trpijo zaradi ponavljajočih vnetij zunanjega sluhovoda.

Pakiran je po en odmerek, s čimer se prepreči kakršnakoli navzkrižna kontaminacija med ušesi (uporaba čistil za ušesa iz stekleničk lahko povzroči, da se virusi prenašajo iz enega ušesa v drugega).

PYOclean® Oto je izdelan iz 100% naravnih učinkovin s pomirjevalnimi in protimikrobnimi lastnostmi. Pomaga raztapljati prekomerno ušesno maslo, ga odstranjuje skupaj s celičnimi ostanki in drugimi tujki ter učinkovito blaži vnetje. Zahvaljujoč njegovi blažilni formuli s fiziološkim PH, PYOclean® Oto varno čisti in preprečuje okužbo najbolj občutljivih ušes.

Navodila za uporabo

Pred uporabo pretresite. Odlomite in odstranite vrhnji del ampule, pokrovček odstranite z zasukom (1), iztisnite celotno vsebino v ušesni kanal (2), masirajte ušesni kanal od dna proti odprtini (3), nato obrišite presežek tekočine okoli ušesa. Za vsako uho uporabite 1 odmerek, po navodilu in nasvetu vašega veterinarja.

Kako to izgleda v praksi? Poglejte si na posnetku spodaj:

Sestava

PYOclean® Oto vsebuje lipoaminoacide iz zelenih jabolk, ki so izjemno nežno sredstvo za čiščenje.
Med in propolis v kombinaciji z eteričnim oljem rdečega mirta, zagotavljajo celovito delovanje, pomirjajoč in blažilen vpliv na draženje kot tudi protimikrobni učinek.

Nasveti

PYOclean® Oto se lahko uporablja v različnih situacijah:

  • Kot redno čistilo: od večkrat na teden do večkrat na mesec, odvisno od količine ušesnega masla.
  • Pri vnetju zunanjega ušesa: v kombinaciji z zdravljenjem v skladu s priporočili vašega veterinarja.
    V povprečju enkrat na teden, da bi se izognili ponovitvam vnetij.